Συναδινός: Είμαστε ο λαός με την υψηλότερη παιδική παχυσαρκία στην Ε.Ε.

Στην Ελλάδα το 33% σε σχέση με το 40% της ΕΕ έχουν χαμηλή συχνότητα άσκησης σε ελεύθερους χώρους.

Ο διαβήτης και η στεφανιαία νόσος συνδέονται με τα ίδια γονίδια

Ερευνητές εντόπισαν γονιδιακές ποικιλομορφίες που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και στεφανιαίας νόσου.

Τεράστιες ελλείψεις φαρμάκων στην Θεσσαλονίκη

Άφαντα από τα ράφια των φαρμακείων της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να είναι δεκάδες φάρμακα, σύμφωνα με νέες καταγγελίες από τους φαρμακοποιούς.

Φάρμακο για τον διαβήτη στη μάχη κατά της ενδοκρανιακής υπέρτασης

Σύμφωνα με την έρευνα, οι αγωνιστές του υποδοχέα GLP-1 μείωσαν την ενδοκρανιακή υπέρταση σε ζώα.

ΟΟΣΑ: O διαβήτης «απειλεί» την ελληνική οικονομία

Τα άτομα με χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης έχουν περισσότερες από τις διπλάσιες πιθανότητες να αναφέρουν ότι έχουν διαβήτη από εκείνους με υψηλότερο επίπεδο

Πέθανε η Αρλέτα μετά από πολύμηνη ασθένεια

Έπασχε από διαβήτη επί σειρά ετών, είχε ζητήματα με το βάρος της και υπέστη τους τελευταίους μήνες εγκεφαλικά μαζί με έμφραγμα.

Αυξημένα επίπεδα σακχάρου: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας

Οι άνδρες που πάσχουν από διαβήτη διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να εκδηλώσουν στυτική δυσλειτουργία σε σχέση με όσους έχουν φυσιολογικές τιμές σακχάρου

Διαβήτης & διακοπές: Δέκα συμβουλές για ασφαλές ταξίδι

Τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με διαβήτη πρέπει να λαμβάνουν ορισμένα επιπρόσθετα μέτρα πρόληψης και προστασίας προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Το κάπνισμα ή η παχυσαρκία προκαλεί περισσότερους θανάτους;

Νέα αμερικανική μελέτη απέδειξε ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από θανατηφόρες ασθένειες σε σχέση με τους καπνιστές.

Τα προβλήματα που προκαλεί ο διαβήτης στα δόντια

Ο διαβήτης δεν επηρεάζει μόνο τα νεφρά, τα πόδια, την καρδιά και τα μάτια, αλλά επιδρά σημαντικά και στη στοματική μας υγεία.

SugarFree.gr

Τo SugarFree δημιουργήθηκε το 2005 και είναι το πρώτο ελληνικό portal, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τον σακχαρώδη διαβήτη και τους ανθρώπους που πάσχουν από την πάθηση αυτή.

Σκοπός του SugarFree είναι να προσφέρει επαρκή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν το σακχαρώδη διαβήτη, καθώς επίσης και έναν χώρο (Forum), όπου οι άνθρωποι που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη κι όχι μόνο, θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να πουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
- Διαφήμιση -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ