Τάρτα με φράουλες και καλή μας απόλαυση!

Δείτε τη συνταγή και απολαύστε την με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μερίδες ανά γλύκισμα: 14
Βάρος μερίδας: 95 ΓΡ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 1/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κουτί Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
  • ½ κουτί Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ
  • 250γραμ (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 2 γραμ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 125γρ ( 5 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη
  • 300γρ. Φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
[checklist]

  • Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γρ. Μπέικιν Πάουντερ, το Αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα.
  • Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει.
  • Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη.
  • Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24cm και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC στις αντιστάσεις για 35 λεπτά.
  • Διαλύετε το ½ φάκελο Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό , το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς.
  • Παρασκευάζετε την Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  • Κόβετε τις Φράουλες σε φέτες.
  • Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες Φράουλες.
  • Απλώνουμε το Ζελέ πάνω στις Φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.
    [/checklist]

Πηγή: sweetandbalance.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here