Προσωπικά δεδομένα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Sugarfree επιθυμεί να χτίσει μία κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και στην ελευθερία της έκφρασης. Θέλουμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφραστείτε, αλλά παράλληλα να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα περιβάλλον, στο οποίο έχετε εσείς τον έλεγχο. Αν αποφασίσετε να μας δώσετε μέσω Internet κάποια προσωπικά σας στοιχεία που πιθανώς χρειαζόμαστε, μπορείτε να βασιστείτε στην ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκεινται στους όρους του παρόντος τμήματος και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρ.8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Γενική Χρήση δικτυακού τόπου

Δεν απαιτείται ο επισκέπτης/χρήστης να υποβάλλει στον παρόντα δικτυακό τόπο προσωπικά στοιχεία για να τον χρησιμοποιήσει.

Κατ’ εξαίρεσιν, ζητούνται προσωπικά στοιχεία κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να λάβει μέρος σε έξτρα υπηρεσίες που παρέχονται (φόρουμ, λεξικό κ.ά.), σε κάποιον από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στον παρόντα δικτυακό τόπο ή να εκφράσει τη γνώμη του σε ψηφοφορίες που βρίσκονται αναρτημένες στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Ψηφοφορίες

Για να εκφράσει ο επισκέπτης/χρήστης τις απόψεις του στις ψηφοφορίες του δικτυακού τόπου του Sugarfree πρέπει να είναι εγεγραμμένος χρήστης.

Η διεύθυνση email που υποβάλλεται στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν χρησιμοποιείται από το Sugarfree για προωθητικές ή marketing ενέργειες παρά μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη/επισκέπτη.

Διαγωνισμοί

Για τη συμμετοχή του επισκέπτη/χρήστη σε διαγωνισμό που διενεργείται ζητούνται τα εξής στοιχεία:

Υποχρεωτικά

Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, email, ηλικία.

Προαιρετικά

Τηλέφωνο.

IP addresses

Ο παρών δικτυακός τόπος ελέγχει την διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/χρήστης έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων με στόχο την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Σύνδεσμοι (Links)

Ο παρών δικτυακός τόπος και το φόρουμ περιλαμβάνουν συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Ο παρών δικτυακός τόπος και το φόρουμ δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τους όρους και την πολιτική των δικτυακών αυτών τόπων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies, μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (4 KB το πολύ) που μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σχετικά με συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου ή για στατιστικούς λόγους. Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του με τέτοιον τρόπο ώστε να ειδοποιείται για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες σελίδες/υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου και να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Ο παρών δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Ο παρών δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες/χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων αυτών για λόγους στατιστικούς, ερευνών αγοράς ή βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα στο email info [at] sugarfree [dot] gr, προκειμένου να διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου και να απαιτήσει τη διόρθωση, την αλλαγή ή τη διαγραφή του.